top of page

Sun, Jul 16

|

Delft

Kundalini Experience

Laat je levensenergie heerlijk stromen en raak meer verbonden met Jezelf

Tickets are not on sale
See other events
Kundalini Experience
Kundalini Experience

Time & Location

Jul 16, 3:00 PM – 6:00 PM

Delft, Delft, Netherlands

About the event

Laat je levensenergie heerlijk stromen en raak meer verbonden met Jezelf, Universele Energie en Moeder Aarde. Kundalini-energie wordt ook wel levensenergie, chi of ki genoemd. Door het activeren en oprijzen van Kundalini-energie worden psychologische en fysiologische blokkades opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, versterk je je zelfhelend vermogen, verruimt het je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen. Tevens kan het activeren van de Kundalini je diepe rust en ontspanning geven, of juist een energieke boost!

De activatie wordt vooraf gegaan door een theeceremonie, meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor de energie. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en je lichaam en de energie het werk te laten doen.

Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Ook wordt muziek afgespeeld. We eindigen de sessie met goed gronden en door wat lekkers te eten.

Share this event

bottom of page