top of page
bgImage


Veel gestelde vragen

Hieronder heb ik de meest gestelde vragen met antwoorden neergezet. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een bericht via het contactformulier.

Geef je ook massages?

Nee, ik geef geen fysieke massages. Ik werk in het energieveld en raak je niet of nauwelijks aan. Als ik je wil aanraken, vraag ik eerst om toestemming.

 

Ga ik onder hypnose tijdens een sessie?

Nee, ik breng je niet in hypnose. Door middel van meditatie en energetische therapie kan je in dezelfde thèta-staat komen als met hypnose. Je bent ten alle tijden bewust aanwezig tijdens een sessie. 

 

Hoe lang duurt een sessie?

Bij mij in de praktijk duurt een sessie gemiddeld twee uur, in tegenstelling tot de meeste therapeuten en psychologen waarbij een sessie een uur duurt. Ik neem graag de tijd en meestal duurt het even voordat je echt kan zakken en verdiepen in jezelf. Een uur is gewoonweg te kort.

 

Waarom vraag je zoveel geld voor een sessie?

Gemiddeld kost een therapie- of coachingssessie in Nederland €75 per uur. Ik bied sessies aan vanaf €55,50 per uur.

 

Wat voor kleding trek ik aan tijdens een sessie?

Trek makkelijk zittende kleding aan waar je je comfortabel in voelt.

Ik wil graag meer informatie, hoe kan ik je het beste bereiken?

Het fijnst is als je je bericht achterlaat via het contactformulier. Telefonisch ben ik het best bereikbaar op werkdagen (ma-vr) tussen 09.00 en 20.00 uur. Anonieme nummers worden niet doorverbonden.

 

Voor wie zijn jouw behandel- en coachingsmethoden geschikt?

Ik geef sessies aan mensen die aan zichzelf willen werken en open staan voor mijn behandelmethoden beschreven op de pagina's Coaching Therapie Healing en Behandelvormen. Mijn insteek is om mensen zo te coachen dat zij op een gegeven moment mij niet meer nodig hebben.

 

Wat kan ik verwachten van een sessie?

Dat hangt geheel aan jou af. Hoe ver wil je gaan? Sta je open voor nieuwe ideeën en perspectieven? Ben je bereid om je oude 'ik' los te laten en je nieuwe, lichtere en fijnere IK toe te laten? Ik ga uit van het zelfgenezend vermogen van ieder individu. Jij geneest jezelf, zolang en hoe ver je daarvoor open staat. Ik coach je in dit proces.

 

Hoe lang duurt het voordat ik van mijn klachten af ben?

Dat hangt er van af. Als je al lang met een bepaalde klacht loopt, heb je grote kans dat het ook even duurt voordat je er vanaf komt.

bottom of page