top of page
bgImage

Informatie

Hieronder vind je informatie over waarmee je bij mij in de praktijk terecht kan, hoe een sessie er uit ziet en wat voor sessies je bij me kan boeken.

Waarom kom je bij mij in de praktijk?

Hieronder staan enkele voorbeelden hoe je je nu voelt of wat jij nu in je leven ervaart:

 • Je voelt je neerslachtig, verdrietig of boos
 • Je voelt je moe, gespannen, overspannen of gefrustreerd
 • Mogelijk ervaar je problemen in je relatie of werk
 • Gebeurtenissen uit je verleden hebben nog steeds invloed op je leven
 • Misschien bepaalt een ziekte of verlies van een dierbare jouw leven op dit moment
 • De stemmen in je hoofd zeggen iets anders dan je gevoel en je weet niet welke en hoe je moet kiezen
 • Je wil je ontwikkelen op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel gebied
 • Je zit boordevol vragen.

Wat wil je ervaren?

Hieronder staan enkele voorbeelden van wat je wil ervaren en waarin ik je kan coachen:

 • Je voelt je blij, gelukkig en opgewekt
 • Je voelt je fit, ontspannen, ondernemend
 • Je hebt fijne relaties en je floreert op werkgebied
 • Je richt je op hoe je je nu wil voelen en in de toekomst
 • Je bent gezond en energiek
 • Je voelt je liefdevol en krachtig
 • Je hebt de leiding over jouw leven
 • Je straalt en dit heeft een positief effect op je omgeving
 • Je weet hoe de relatie werkt tussen je denken, voelen en handelen en kan daardoor bewust manifesteren
 • Je voelt je verbonden, heel en hebt mystieke ervaringen
 • Je krijgt antwoord op je vragen.
bgImageNaast begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording,

geef ik je tips en tools om met verschillende situaties en uitdagingen in je leven om te gaan.Ben jij klaar om een stap te zetten?

Het kan spannend zijn om aan jezelf te werken. Om te helen en te transformeren moet je uit je comfortzone gaan waar het "veilig" is en vertrouwd. Je moet jezelf in het onbekende begeven, daar waar nieuwe mogelijkheden zijn van een nieuwe toekomst. We gaan het proces in van acceptatie met wat is, een heldere intentie zetten wat je wil ervaren, jezelf gunnen dat je een lichter en fijner leven mag en kan hebben, jezelf openstellen voor nieuwe mogelijkheden en overgave in het moment.


Om een nieuwe toekomst te creëren, moet je met je energiefrequentie hoger zitten dan het probleem. Je kan bijvoorbeeld ziekte niet met ziekmakende gedachtes en gevoelens oplossen, alsook depressie, angst etc. We gaan aan de slag met beperkende overtuigingen en patronen en transformeren deze, zodat jij positievere perspectieven op het leven krijgt en daarmee je frequentie verhoogt en je dus beter gaat voelen.


Het is makkelijker gezegd dan gedaan. We doen het stap voor stap. Je komt er met vallen en opstaan, maar waar een wil is, is een weg. Alles is mogelijk, zolang je er voor open staat. 


Ben je klaar voor de stap op weg naar een lichter leven?

Hoe verloopt een sessie?

De eerste sessie beginnen we met een intake om jouw hulpvraag te verhelderen. Je vertelt waar je mee zit en ik stel vragen om meer duidelijkheid te verschaffen. We gaan je beperkende overtuigingen aan de slag en zo nodig transformeren we jouw negatieve ervaringen. Elke sessie rond ik af met een energetische behandeling waardoor de oude energieën worden opgeruimd en nieuwe energieën diep kunnen integreren in je systeem. Tevens geef ik je oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.


De tweede en volgende sessies gaan we verder de verdieping in en gaan we aan de slag met wat er op dit moment speelt in je leven en waar je tegen aan loopt. 


Elke sessie is anders en in het moment afgestemd op jouw behoeftes en verlangens. Ik nodig je uit om de grenzen te verleggen van je comfortzone, want in het onbekende ligt de oplossing. Daarin blijf ik altijd respectvol en volg jouw tempo.


Ik raad je aan om tenminste drie tot vijf sessies te doen voor het gewenste resultaat. Ben je benieuwd naar wat energetische therapie voor je kan doen? Boek een ontspanningsbehandeling van een uur en ervaar het voor jezelf.

Na een sessie

Na een sessie kan je je lichter en opgeruimder voelen en tegelijkertijd ook moe. Dat komt omdat je lichaam tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de nieuwe stromende energieën. Na elke sessie raad ik je dan ook aan de eerste drie dagen veel water te drinken, rust te nemen en te bewegen, het liefst in de natuur.

De oplossing ligt in het onbekende

Omdat de oplossing van je probleem in het onbekende ligt (als het bekend was dan had je de oplossing al en is je probleem opgelost) kan je nerveuze emoties ervaren voordat je een sessie in gaat. 

Of je voelt juist een duidelijke JA, dit is het! Ga je mee op avontuur in het onbekende? Ik garandeer je: het is en JIJ BENT het waard!

bgImage


Door bewust met jezelf aan het werk te gaan, creëer je onder andere deze effecten:


In je kracht staan

Van jezelf houden

Leiding nemen over je leven

Bewust manifesteren van wat je wél wil

Positief omgaan met verschillende situaties


*** Aanbod ***

Ontspanningsbehandeling

Met directe en indirecte zachte en liefdevolle aanrakingen mag je heerlijke rust, ontspanning en aarding ervaren op alle niveaus. Het is vergelijkbaar met een Reiki-behandeling, alleen kanaliseer ik een veel omvattender Liefdesenergie.

Bewustzijnscoaching & Energetische Therapie

Een transformatie op alle niveaus. We drinken eerst samen een kop thee en bespreken de thema’s die op dit moment bij je spelen. Ik reik je tools aan, geef inzichten en help je thuiskomen in jezelf. Daarna mag je lekker ontspannen op de behandeltafel liggen voor een energetische behandeling. De energietherapie kan op diepere lagen patronen doorbreken en emotionele ballast loslaten. Ook kan het je bewustzijn verruimen. Na de behandeling nemen we de tijd om helemaal te landen. Voor- en nazorg via app-contact is inbegrepen.

Meestal is het fijn om een traject aan te gaan om jouw gewenste resultaat te ervaren.

bottom of page