top of page
sunrise

Kundalini Activatie

Kundalini-energie wordt ook wel levensenergie, chi of ki genoemd. Door het activeren en oprijzen van Kundalini-energie wordt universele, kosmische energie verbonden met aardse, lichamelijke energie waardoor psychologische en fysiologische blokkades worden opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, je versterkt je zelfhelend vermogen, het verruimt je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen. Tevens kan het activeren van de Kundalini je diepe rust en ontspanning geven, of juist een energieke boost!

Mijn kundalini ontwaken

Ruim tien jaar geleden ervoer ik een lichtsensatie door mijn lijf heen gaan. Ik had geen idee wat het was. Later kreeg ik vaker sidderende sensaties door mij heen, door mijn voeten helemaal door uit mijn kruin. Dat voelde als een verlichtingservaring, heerlijk! Bij een body dearmouring sessie is de kundalini in mij volledig ontwaakt waardoor ik constant een bepaalde energieke stroom in mij voel. De kundalini heeft mij veel meer doen aarden in mijn lichaam, het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en mijn intuïtie en energie versterkt waardoor ik nog meer helende energie tijdens sessies kan faciliteren.

Kundalini Touch by Anneminke
Kundalini ceremonie by Anneminke

Kundalini Experience Sessie

Een kundalini activatie wordt vooraf gegaan door een theeceremonie, meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor de energie. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en je lichaam en de energie het werk laten doen.

Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Ook wordt muziek afgespeeld. We eindigen de sessie met goed gronden en door wat lekkers te eten.

Ga voor meer informatie en de actuele agenda naar www.kundalini-experience.com.

bottom of page