top of page
bgImage

Methoden

Om te doorzien en te transformeren wat nodig is voor jouw proces, werk ik met verschillende methoden en technieken. Hieronder vind je een overzicht van mijn werkwijze.

  • Bewustzijnscoaching

  • Energetische Therapie

  • Chakra- en aurareading en -healing

  • Regressie- en reïncarnatietherapie

  • Innerlijk Kindwerk

  • Leela Therapie

  • Heilige geometrie en kristallen

  • Meditatie

  • Lichaamsgerichte Therapie

  • Systeemopstellingen

Energetische Therapie

Energetische therapie kan helpen bij het genezingsproces van ziektes en blokkades in het lichaam. Deze vorm van therapie zet ik in om oude, afgewerkte energieën te verwijderen en ruimte te maken voor licht, kracht en nieuwe mogelijkheden. 


In onze energielagen om ons heen (aura) vinden we vele verschillende energieën terug. Zowel onze eigen energieën, als ook energieën van anderen. Verder kan de energie zich op sommige plekken meer ophopen terwijl juist op andere plekken de energie te ijl is geworden. Dit brengt in ons een disbalans. Door een energetische reiniging toe te passen in onder andere de aura en chakra's wordt de energie weer gelijkmatiger verdeeld, eventueel vervuilde energie afgevoerd en zuivere energie aangevoerd. Dit bevordert de genezing.


Een ziekte of klacht ontstaat in de lichamelijke, emotionele, mentale en/of astrale laag. Ziektes kunnen ontstaan door de omgeving, zoals gifstoffen en frequenties van wifistraling, maar ook door emoties die wij niet voldoende verwerken en bepaalde ziekmakende gedachten die we denken. Hierdoor vormt zich een donkere, minder stromende energie in en rondom het lichaam. Hoe langer we deze emotie of gedachte voeden in ons dagelijks leven, hoe dichter de energie wordt totdat het zich uiteindelijk in het lichaam uit in een ziekte.Wist je dat...

Wetenschap heeft aangetoond dat alle materie, inclusief je lichaam, uit atomen bestaat? 

Een enkele atoom bestaat voor 99,999999999999% uit energie.

Jij bént dus energie!


Bewustzijnscoaching

Om ontwikkeling en transformatie te creëren is het van belang om bewust te zijn van je overtuigingen, patronen, perspectieven, gedachten, emoties en hoe je lichaam aanvoelt. Je kan alleen veranderen door bewustwording en je wil om te veranderen. Ik geef je inzicht in je beperkende overtuigingen en geef je tips en tools zodat je aan de slag kan met je ontwikkelingsproces. Door zelf actief aan de slag te gaan met je eigen proces zet je jezelf in je kracht.

 

Het proces lijkt op het placebo effect. Waarschijnlijk heb je er wel eens over gehoord dat als je een bijvoorbeeld een pil inneemt waarvan je denkt en voelt dat het je gaat genezen, dat het je daadwerkelijk ook geneest. Met deze methode, zonder de pil maar door je innerlijke wereld te ontdekken en met je gedachten, emoties en lichaam aan de slag te gaan, kan je jezelf ontwikkelen en genezen.

 

Het placebo-effect betreft een andere manier van denken (elektrische lading) en voelen (magnetische lading). De elektromagnetische lading die daardoor ontstaat zet je lichaam aan om andere DNA te selecteren in je celkernen. Je lichaam zal zich dan aanpassen aan de nieuwe energie en je verlangde toekomst (die je nu al voelt als elektromagnetische lading) ligt in het verschiet. Je manifesteert dus een nieuwe werkelijkheid. Dat betekent dat jij een Creator bent!

bgImage


Ik weet en voel met heel mijn hart en ziel dat iedereen - ook jij - vreugde en heelheid kan ervaren. Het zit namelijk al in jou. Hoe ik het zie, is dat jouw Licht "beplakt" is geraakt door het leven. Deze verdichtingen transformeren we zodat jouw Licht steeds zichtbaarder wordt en gaat stralen.


Regressie- en reïncarnatietherapie

Regressietherapie is met name gericht op je jeugd, de tijd voor je derde levens jaar, de tijd van de zwangerschap en de tijd tussen dood en geboorte. 


Reïncarnatie betekend dat een mens meerdere levens leeft. Het teruggaan in de energie van andere levens gebeurd volledig bewust.


Bij regressie- of reïncarnatietherapie help ik je terug te gaan naar ervaringen in een ander leven of in je jeugd die je toen niet hebt kunnen verwerken. Hierdoor kunnen in het huidige leven zowel lichamelijke klachten, emotionele problemen als mentale verwarringen ontstaan.


Tijdens een sessie is het heel goed mogelijk om in een ander leven van jezelf te belanden. Het gaat hier bijna altijd om onverwerkte levens. Wanneer je bewust reist naar deze levens, is het mogelijk om de ervaring alsnog te verwerken. Hierdoor verwijder je de wortel en verdwijnt het probleem in het huidige leven.

Innerlijk Kindwerk

Innerlijk kindwerk wordt ingezet om belemmerende ervaringen, emoties en gewoontes te verwerken, om angsten en zich herhalende patronen bewust te maken en op te lossen. Tevens om het innerlijke kind te bevrijden en lief te hebben.


Wanneer we in ons leven telkens dezelfde problemen tegen komen, dezelfde angsten of gebeurtenissen zich herhalen, is er vaak een innerlijk kind dat ons als het ware iets duidelijk wil maken. Ons innerlijk kind heeft ervaringen gehad die het moeilijk vindt om te verwerken. 


Door terug te gaan naar deze ervaringen en opnieuw te beleven wat er gebeurde, geven we de mogelijkheid dit te verwerken. We bieden het kind wat het nodig heeft en daardoor ontstaat als het ware een versmelting tussen je volwassen-zelf en je kind-zelf.


Beperkende gewoontes worden hierdoor makkelijker afgeleerd, omdat ze niet meer op een oude pijn gegrond zijn. Angsten lossen op en je voelt je vrijer en lichter.

original.jpg


Door meditatie komt je lichaam in rust en is je geest bewust.

Zo verhoog je je vibratie en kom je in het veld van onbegrensde mogelijkheden.


Leela Therapie

Tijdens de Leela therapie wordt er gewerkt met Leela kaarten. Het is een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden. Het Leela spel stelt ons instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen op een zeer eenvoudige wijze en vol bewust. 


Het Leela-spel heeft vele positieve effecten, zoals helen van onverwerkte ervaringen en het ontdekken van mogelijkheden, vaardigheden, kwaliteiten en je oneindig potentieel.

Heilige geometrie en kristallen

Wiskundige patronen zijn op alle niveaus binnen het universum te vinden. Voorbeelden van heilige geometrische vormen zijn de bol, kubus, icosaëder, octaëder, tetraëder en dodecaëder. Ook de piramide, lemniscaat, cirkel, spiraal, vijfster en een hart zijn geometrische vormen.


Tijdens sessies kunnen kristallen in heilige geometrische vormen de heling bevorderen door ze op bepaalde plekken op of naast het lichaam te leggen.

Meditatie

Begeleide meditatie is een belangrijk element in mijn therapie. Je komt daardoor meer in je lichaam en je wordt meer bewust van wat er allemaal in je lichaam speelt. Ook geeft het je rust en aarding.


Door te mediteren verlaag je je hersengolffrequentie van een bèta-staat naar een alfa- en thèta-staat. In de thèta-staat is je lichaam in rust en je geest bewust. Daar bevindt zich de sleutel tot het onbekende, het kwantumveld, daar waar de magic happens!

Lichaamsgerichte Therapie

Lichaamsgerichte therapie richt zich op begeleiding op alle vier niveau's van welzijn. Ik begeleid je naar een dieper lichaamsbewustzijn en we ruimen mogelijke blokkades op om de levensenergie weer vrij te laten stromen. Dit kan onder andere door middel van meditatie, beweging, dans, yoga en qigong.

Systeemopstellingen

Om een duidelijker beeld te krijgen van jezelf hoe je in relatie staat tot anderen (familie, vrienden) of in relatie tot bijvoorbeeld een thema zoals geld, werk, ziekte of een liefdesrelatie kan deze vorm van therapie helpen. Het geeft je inzichten, helderheid en heling.

bottom of page