top of page
bgImage


Tarieven en vergoedingen

Hieronder vind je een overzicht van prijzen, trajecten en vergoeding van de behandelingen. Wil je eerst kennis met me maken? Bel me op of kom langs voor een kop thee in mijn praktijk In Delft. Een intakegesprek van ca. 30 minuten is gratis.

Voor het maken van een afspraak: mail naar liefde@anneminkebakker.nl,

vul het contactformulier in,

of bel/app naar 06 13 24 30 76.

Energetische Therapie

60 minuten | €65

Ervaar rust, ontspanning en aarding tijdens een energetische therapiesessie.

Holistisch Leef! Coaching

60 minuten | €65

D.m.v. inzichten, tips en tools creëer jij het leven waar jij blij van wordt.

Holistisch Leef! Coaching & Energetische Therapie

120 minuten | €120

Een transformatie op alle niveaus met behulp van coaching en therapie. Ervaar rust, vertrouwen, aarding en liefde voor jezelf. 

Kundalini Activatie

120 minuten | €130

Laat je levensenergie heerlijk stromen, stimuleer je zelfhelend vermogen, verruim je bewustzijn en raak meer verbonden met jezelf.

Trajecten

Een goedkoper sessietarief geldt als je een traject volgt van drie, vijf of acht sessies van elk 120 minuten. Het is mogelijk een pakket op maat samen te stellen met coaching, therapie en kundalini activatie. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Aandachtspunten

  • Ik raad je aan om tenminste drie tot vijf sessies te doen voor het gewenste resultaat
  • Coaching is vrijgesteld van btw
  • De betaling vindt plaats na de sessie via een betalingsverzoek, factuur of contant
  • Een traject kan in termijnen worden betaald
  • Als je een sessie of traject boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruildienst

Wil je een sessie of traject volgen maar heb je geen geld maar wel een product of dienst waarmee je kan ruilen? Dan hoor ik graag wat jij te bieden hebt. Denk aan: klussen in en rondom huis en camper, tuinieren en schoonmaken.

Vergoeding

Mijn sessies worden niet vergoed. Mijn werkwijze valt onder alternatieve therapie en elk jaar veranderen zorgverzekeraars de regels en eisen. Ik kies er daarom bewust voor om in vrijheid te leven en werken, waardoor ik meer tijd en energie over houd om mezelf en mijn methoden te ontwikkelen. Wel zijn er andere opties om de sessies geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen:

  • Werk je in loondienst? In overleg met je werkgever kunnen de behandelingen tot 100% vergoed worden als onderdeel van bijvoorbeeld een persoonlijk budget, coachingsbudget of loopbaanbudget.
  • Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn de kosten van de sessies aftrekbaar.

Annuleren

Heb je een sessie geboekt en kan je onverhoopt niet komen? Geen probleem. Als je het tenminste 24 uur van te voren laat weten, kunnen we de sessie kosteloos verplaatsen. Laat je het binnen 24 uur weten? Dan wordt het gehele consultbedrag in rekening gebracht. 

bottom of page