top of page
bgImage


Thema's van workshops en cursussen zijn:

  • Kundalini Experience (zondag 16 juli)
  • Cursus ZelfLiefde (start dinsdag 19 september 2023)
  • Kundalini Dance (start in september)

Scroll naar beneden voor meer info over de workshops en cursussen.

Sacred Sexuality workshop

Workshops, Cursussen & Retraites

Naast 1-op-1 sessies geef ik ook workshops, cursussen en retraites met verschillende thema's. Tevens kan je me inhuren om een workshop te geven tijdens een evenement, festival, vrijgezellenfeest, alternatief bedrijfsuitje etc. Neem contact met me op voor meer info.

Kundalini Experience + potluck

Zondag 16 juli 2023 | 15.00-18.00 uur | Delft

Kundalini Experience 16 juli

Laat je levensenergie heerlijk stromen en raak meer verbonden met Jezelf, Universele Energie en Moeder Aarde. Kundalini-energie wordt ook wel levensenergie, chi of ki genoemd. Door het activeren en oprijzen van Kundalini-energie worden psychologische en fysiologische blokkades opgeruimd. Daardoor grond je meer in je lichaam, versterk je je zelfhelend vermogen, verruimt het je bewustzijn en je kan verlichtingservaringen krijgen. Tevens kan het activeren van de Kundalini je diepe rust en ontspanning geven, of juist een energieke boost!

 

De activatie wordt vooraf gegaan door een theeceremonie, meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor de energie. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en je lichaam en de energie het werk te laten doen. 

 

Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld. Ook wordt muziek afgespeeld. We eindigen de sessie met goed gronden.

 

NB: Na de sessie ben je van harte welkom om na te genieten, te kletsen en te eten op deze prachtige plek in een yurt aan de rand van Delft. Breng wat vega(n) eten mee om te delen (potluck).

Locatie: Delft

Prijs: €45,-

Cursus ZelfLiefde: Loving Me, MySelf & I

Dinsdag 19 sept -  3 okt - 17 okt 2023 | 19.30-22.00 uur | Delft

3x Zelfliefde nr2.png

Hoe ziet de wereld er uit als iedereen van zichzelf houdt? Kan je je dat voorstellen? Ik wel! Als ik me er op invoel dan is er vrede, harmonie, verbinding, voorspoed en nog zoveel meer heerlijks! Hoe graag je de wereld misschien ook wil veranderen, uiteindelijk kan je alleen jezelf veranderen. Een liefdevolle wereld begint dus bij JeZelf.

 

In deze groepscursus gaan we de verbinding aan met onszelf. Wie ben ik? Wat zijn mijn waarden? Wat zijn mijn verlangens? Waar houd ik van? Wat vind ik fijn? Zijn enkele vragen die aan bod komen. We gaan op ontdekkingstocht naar en in onszelf met behulp van o.a. meditatie, sharing, beweging, aanraking, dans en muziek. Ben jij klaar om jezelf lief te hebben ongeacht je zogenaamde "gebreken"? Je bent van harte welkom om te zijn wie Jij Bent. 

 

De cursus wordt puur intuïtief gefaciliteerd: op elk moment wordt afgestemd welke energie nodig is voor de groep en per individu. 

Locatie: Gebouw Delftstede, Phoenixstraat 66 te Delft

Prijs: €99,-

Kundalini Dance

Start september 2023 | 20.00-21.30 uur | Delft

Info Kundalini Dance.png

Jij leeft! En dat vanwege de kundalini energie, ofwel chi, qi of levensenergie.

 

Hierbij ben je uitgenodigd om je focus te verleggen van je denken naar je Zijn. Zak maar lekker in je lichaam en voel de vrijheid hoe je lijf wil openen en bewegen. 

 

Kundalini Dance richt zich op het verruimen van je levensenergie vanuit de onderbuik, de hara. Elementen van belly dance, ecstatic dance, yoga, qigong en meditatie komen terug in deze  dansvorm. Elke dans is uniek en in het moment afgestemd op het energieveld. Laat je heerlijk onderdompelen in een veilig veld waarin je mag zijn en je mag uiten zoals je bent. Geniet van de vrijheid in je bewegingen en de prachtige muziek. 

 

Kundalini Dance brengt je vele benefits, zoals:

* Verbinding voelen met je lichaam, ziel en geest

* Bewustzijnsverruiming op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau

* Met je aandacht uit je hoofd naar je hart, je buik, je benen en je kleine teen

* Ervaren van respect, waardering en de genialiteit van je lichaam

* Voelen van gronding, plezier en liefde voor jezelf.

Locatie: Gebouw Delftstede, Phoenixstraat 66 te Delft

Prijs: €15,-

bgImage
bottom of page